Natuurlijk hebben we ook dit jaar een GEHEIME OPDRACHT

It’s show-time!! Jullie zorgen dat er om 18:00 uur in de Boxhof een heuse prinses uit jullie team arriveert! We gaan een prachtige groepsfoto maken…… Dus ga los!!! Over the top is NIET ERG!!! Haal je bruidsjurk uit de mottenballen, trek je mooiste avondjurk uit de kast (of die van de buurvrouw), zorg dat je haar goed zit! Een make-upje voor de finishing touch. Jullie prinses MOET ER UITZIEN als een echte prinses!!!

Jullie prinses neemt ook haar “glazen muiltjes” mee.

Dit kan uiteraard niet van echt glas, maar we nemen er genoegen mee als het pumps of andere elegante damesschoenen zijn die gerestyled zijn tot echte prinsessenschoentjes met de nodige glitter and glamour….

EXTRA PUNTEN te verdienen met;

Een kroontje

bling bling sieraden

De “glazen muiltjes”

Een koninklijke ordelint (koninklijke sjerp)

Categorieën: Nieuws