Spoorboom Vector tekening vector illustratie. Illustratie bestaande uit  grafisch - 148815843
wacht tot het rode licht gedoofd is… er kan nog een trein komen…. EN DAT WAS OOK ZO!!!

Vol goede moed prikten we vorig jaar een nieuwe datum om de dorpsquiz te organiseren. Wie had gedacht dat we nu wéér zouden moeten annuleren en we nog altijd met beperkende maatregelen te maken zouden hebben ☹️

De derde editie van de dorpsquiz kan dus NIET doorgaan op 23 april…😢
We hebben ons nog even vastgehouden aan de tweede alternatieve datum van 28 mei, maar na de persconferentie deze avond en de onzekerheden over de geringe versoepelingen (of nog aanhoudende beperkingen) in de nabije toekomst hebben we ook dat laten varen.

NIET getreurd, het alternatief is al paraat. DE NIEUWE DATUM IS BEKEND!!! Noteer daarom 15 OKTOBER ook alvast in je agenda!!

Categorieën: Nieuws